Αναγνώστες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Μικροί καπεταναίοι με ασφάλεια στου Διαδικτύου τ΄ακρογιάλια"

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ.
 .ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ.... ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ !!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!




ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΚΟΥΜΗ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "Λύχνο" ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ "Κοινωνικών Λειτουργών ΕΝτάξη".ΚΟΠΙΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ!

....................Υπάρχουν αυτοί που επιθυμούν τη βεβαιότητα - ή την προσωπική "αλήθεια"  την ορίζουν και την κατοχυρώνουν αλλά, ταυτόχρονα, οχυρώνονται πίσω της, περι-ορίζονται από αυτήν, αποκτώντας κύρος και ισχύ. Υπερασπιζόμενοι τη δική τους "αλήθεια", απορρίπτουν κάθε άλλη, μάχονται με πείσμα το νέο, το διαφορετικό, το άλλο..
Υπάρχουν αυτοί που είναι επιφυλακτικοί ή φοβούνται τους νέους, τους ικανούς μια και η συνύπαρξη, ή η συνεργασία, με αυτούς ίσως οδηγήσει σε απρόβλεπτες συγκρίσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την ατομική αίσθηση ασφάλειας, θα επιφέρουν τριγμούς υπεροχής, θα αμφισβητήσουν την πνευματική ιεραρχία που έχει κτιστεί με κόπο στη διάρκεια του χρόνου. 
Υπάρχουν όμως και εκείνοι για τους οποίους η συνύπαρξη και η συνεργασία με τους νέους και τους ικανούς τούς καλεί σε εγρήγορση, τους προσφέρει τη δυνατότητα για απρόβλεπτες, θετικές συνεργασίες, με άγνωστα εκ των προτέρων αποτελέσματα, διανοητικά ταξίδια, ομαδικές ονειροπολήσεις - κάποιες μόνο θα ευοδωθούν -, φιλίες ισχυρές, βασισμένες, ταυτόχρονα, στις πνευματικές αναζητήσεις και οι οποιες θεμελίωνονται με πολύ κόπο σε στέρεες βάσεις......... 
Υπάρχουν αυτοί που  είναι εκ των προτέρων καχύποπτοι προς τους “ξένους” , τους “ξένους” που  επιθυμούν να εισάγουν καινά δαιμόνια, ιδεολογίες και πρακτικές. 
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που, σε ένα κόσμο καθημερινά όλο και πιο ανοιχτό , απορρίπτουν την περιχαράκωση, τις διαχωριστικές γραμμές και τους περιορισμούς, αμφισβητούν την ύπαρξη απόλυτων  “ορίων” - άρα και ιδεολογιών -, πιστεύουν στα απρόβλεπτα και θετικά αποτελέσματα της ανταλλαγής ιδεών και συνηθειών, στην αξία των μετασχηματισμών, που πιστεύουν στα θετικά χαρακτηριστικά των “άλλων”, των “ξένων”. Aυτή η "ανοιχτή", προοδευτική προσέγγιση  με ίσους όρους συμμετοχή, θεμελιώνεται πάνω σε μια βαθιά, ανιδιοτελή αγαπή για το κοινό καλό, η οποία χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία.
 ..................................................................................................................................................................
Και τι μένει στο τέλος, όταν όλα  έχουν τελειώσει;;;;;
Υπάρχουν αυτοι που υπήρξαν φειδωλοί στα πάθη τους, δεν μοιραστηκαν τις ιδέες τους, έκρυψαν τις σκέψεις τους, απέφυγαν τις συγκρούσεις και είχαν μόνο ευκαιριακούς φίλους. 
Υπάρχουν όμως και εκείνοι που - ανεξάρτητα από αξιώματα και θέσεις- σου αφήνουν ένα
 α-περίγραπτο κενό αλλά και μια παντοτινά παρούσα ζεστασιά, το κενό και τη ζεστασιά που μόνο η αγάπη, η σύγκρουση, ο οραματισμός, η αναζήτηση του άγνωστου και του άπιαστου, η φιλία και  η συνεργασία, σε κάνει να νιώθεις!!!!!!!!!!!!
Κι αυτός ήταν ο πιο ασφαλής τρόπος για να μαθαίνεις , οταν μοιράζεσαι......
Εμεις σε ολη τη διαδρομή του ταξιδιού συναντήσαμε αυτους που  “υπάρχουν  όμως και εκείνοι”......................................................







ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ                                
                                                             ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!


 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου