Αναγνώστες

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Παίξε μπάλα ...στο γήπεδο του Διαδικτύου με ασφάλεια και ΜΕΤΡΟ!

Ουφ ! τελειώσαμε για τη φετινή σχολική χρονιά όλες τις προγραμματισμένες δράσεις μας ...
Η ομάδα μας στο πνεύμα των ημερών ....των ημερών που έχουν πολύ ποδόσφαιρο (αναμένουμε και τον αγώνα σήμερα της Εθνικής μας) πήγε γήπεδο!
Χτες 28-06-2014 προσκεκλημένοι οι ¨Κοινωνικοί Λειτουργοί ΕΝτάξη " της ομάδας Dias fc στην Πάτρα .
Ο ιδιοκτήτης των γηπέδων 5χ5 Δημήτρης Αργυρόπουλος μας πρότεινε να μετάσχουμε στην γιορτή που ετοιμάζουν κάθε χρόνο με τη λήξη των ακαδημιών τους.
Όταν μας προσκαλούν οι φορείς χωρίς εμείς να το επιζητούμε είναι πολλαπλά τα οφέλη .....
Στην τελική γιορτή τους η ομάδα μας έκανε την ενημέρωση των μικρών ποδοσφαιριστών τους μέσα από το κουκλοθέατρο μας "e-κοκκινοσκουφίτσα στο διαδικτυοδάσος" .
                                                     
Οι μικροί αθλητές τελειώνοντας το κουκλοθέατρο φάνηκαν ότι είχαν πλήρως συνειδητοποιήσει όσα είπαμε μέσα από το κουκλοθέατρο μιας και απάντησαν ορθά στις ερωτήσεις που τους κάναμε και αφορούσαν την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και στην αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων που θέλαμε να περάσουμε σε αυτούς ...
Άλλωστε όπως είπαμε τελειώνοντας στους γονείς τους , οι μικροί μας φίλοι οι οποίοι ασχολούνται με τον αθλητισμό , έχει καταγραφεί σε διάφορες έρευνες , δύσκολα αποκτούν  εξάρτηση από το Διαδίκτυο και γιαυτό προτρέψαμε τους γονείς να συνεχίσουν αυτή τη θετική προσπάθεια με τα παιδιά τους ώστε ο χρόνος ενασχόλησής τους με το Διαδίκτυο να είναι ΜΕ ΜΕΤΡΟ.
                                                                         
Η γιορτή του Dias fc είχε πολύ παιχνίδι στο γήπεδο για τους μικρούς αλλά είχε και συγκινήσεις μιας και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τίμησε με αναμνηστικά δώρα  τους προπονητές των ακαδημιών , την μικρότερη φίλη του γηπέδου που ήταν μόλις 25 ημερών και την πηγαίνουν  σε αυτό το γήπεδο  από 20 ημερών αλλά και τον ποδοσφαιριστή Αμπαδιωτάκη Γιώργο  .
 Ήταν μια σεμνή συγκινητική τελετή λήξης η οποία στο τέλος είχε σουβλάκια χορό και  καραόκε!
Μπορεί εμείς να μην έχουμε ιδιαίτερη γνώση στα ποδοσφαιρικά αλλά ένα συναίσθημα μας έμεινε: Συγκίνηση!
Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές οι οποίοι φάνηκε από την πρωτοβουλία τους αυτή , ότι τους απασχολούν τα κοινωνικά ζητήματα και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια !
                                                             
Σε ολους τους φίλους μας να ευχηθούμε επίσημα πια ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να υποσχεθούμε ότι θα ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ !!!! κάτι άλλωστε που έχουμε ήδη υποσχεθεί στους μικρούς μαθητές των σχολείων της φετινής μας δράσης .

                                                       
Να σας παρακαλέσουμε όλους να δώσουμε ποιοτικό χρόνο στα παιδιά μας ώστε να ξεφύγουν από τον εγκλωβισμό στο διαδίκτυο .
Οff στον υπολογιστή on στη ζωή , το σύνθημά μας και αυτό το καλοκαίρι!
                                                                           
Οι φωτογραφίες  είναι από το αρχείο της Βελόνα Φωτεινής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου